Mikov - Nóż kuchenny do trybowania 33-NH-11
Nowość
Nóż do porcjowania 33-NH-15
Nóż przeznaczony jest do odkostniania mięsa. Ale można go również używać do krojenia, porcjowania lub przycinania warzyw, mięsa lub produktów mięsnych. Nóż posiada wysoko zakończone ostrze o długości 165 mm z wcięciem dolnym i wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej 420 o twardości 53-55 HRc.
Rękojeść wykonana jest z wytrzymałego polipropylenu (PP), ma ergonomiczny kształt zapewniający wygodny i bezpieczny chwyt i jest chropowata. Te chropowatości i występy z przodu i z tyłu zapobiegają ześlizgiwaniu się dłoni i spowodowaniu obrażeń.
Całkowita długość noża wynosi 280 mm.
Nóż kuchenny można myć w zmywarce.
Każda partia produkcyjna opatrzona jest specyficznym identyfikatorem w celu monitorowania wysokiej jakości produkcji.